Vakituinen toiminta lakkaa, ja Turussa vietetään viimeisen kerran messua 2.10 klo 10.30 alkaen. Tervetuloa mukaan! Jokaisen läsnäolo on arvokas ja kaivattu.
Berit Elfving taustoittaa viimeisen Messun järjestämistä Turussa näin: ”Niin seurakuntalaiset kuin papisto palvelijoineen ovat käyneet vähiin. Trendi on vuosi vuodelta vahvistunut, nyt on aika lopettaa ja kiitollisuudella ja rakkaudella muistella kaikkia niitä jotka ovat Turussa vuosikaudet ylläpitäneet ja rakentaneet sitä henkistä Temppeliä jonka kautta Valon voimat ovat vahvistuneet – niin  läsnäolijoissa kuin koko lähiseudulla.
VKK on aina ollut ulkoisesti pieni kirkko, sisäisesti suuri. En olisi itse sitä mitenkään löytänyt, se löysi minut. Ja elämäni suurimpia lahjoja on tämä teosofian lapsi: säteilevä, elävä henkinen keskus, joka sydämessä sykkien on saanut ravintoa VKKssa. On ollut etuoikeus saada osallistua kirkon toimintaan Turussa. Kiitos jokaiselle joka siinä on vuosien saatossa ollut mukana, niin seurakunnassa kuin alttarilla.”