Vapaan Katolisen kirkon nettisivut on viimein saatu uudistettua. Kuten huomaat, nettisivujen osoite www.vapaakatolinen.fi säilyy samana. Tavoitteena oli saada aikaan hieman yksinkertaisemmat ja ennen kaikkea helpommin ylläpidettävät sivut. Työ ei painottunut itse sisällön täydelliseen uusimiseen. Tuttu on pyritty saamaan hieman parempaan muotoon toivoen, että uudistus kuitenkin motivoi ja helpottaa ylläpitäjiä päivittämään sivuille uutta sisältöä aina, kun sitä suinkin vaan on saatavilla.

Tavoitteena on saada uusille sivuille myös enemmän kuvia, ja myös tapahtumakalenterin rakenteen pitäisi olla nykyistä selkeämpi. Yksi tavoite on paremmin ylläpitää sivujen Ajankohtaista –osiota, niin että saamme sivuista elävämmät. Nettisivujen osalta toivomme kommentteja, minkälaista sisältöä toivoisit sivuille? Sisältöä ja kuvia voi lähettää Aluepiispalle, ja onkin tärkeää muistaa, että kaikki voivat osallistua sisällön tuottamiseen. 

Nettisivujen sisältö elää, eli nyt julkaisun jälkeen pääsemme vielä parantelemaan tekstejä ja lisäilemään kuvia. Sivuille on tehty kaksi kuvagalleriaa, ja ne ovat sivujen Kirkko ja Maria-sisaret yhteydessä. Tarkoituksena on koota Maria-sisariin liittyvät kuvat kyseiselle alasivulle, ja kaikki muut kuvat Kirkko-sivun kuvagalleriaan.